OM SmartFoot

SmartFoot AB är ett medicintekniskt dotterföretag till Dyfo Systems AB med mångåriga erfarenheter av smarta innovationer. Basen är vår brinnande fantasi för en kreativ produktutveckling och ett nära samarbete med sjukvårdens fotfolk! – Vi har upparbetat en mycket stor kompetens inom smart skräddarbyggd rullande utrustning. Den är helt fokuserad till vårdens dynamiska krav.
start1

Basen är vår brinnande fantasi för en kreativ produktutveckling!

SmartFoot plogformade fotbas är extremt tippsäker och finns i en mängd utföranden. SmartFoot är lättmanöv-rerad med tung utrustning samt möjliggör att stativ kan skjutas samman efter varandra, likt kundvagnar i en butik. Genom sin unika tvärplattform medges att antingen ett eller två dropprör eller profilpelare monteras på fotbasen. SmartFoot är ett moduluppbyggt variabelt system av fotbas, rörstativ, profilpelare, bord och tillbehör, där vi erbjuder marknadens mest stabila och flexibla sortiment av medicintekniska stativ. Vi utför allt fler konsultuppdrag på helhetslösningar av nyckelfädiga vagnsystem genom vår lyhördhet och vårdens allt högre krav. Vår syn på längsta möjliga produktlivslängd och miljöhänsyn, visas i vår strävan att optimera modulbyggda produkter, hänsyn till råvaruval, minimalt spill och en väl utvecklad närproduktion med minsta miljöpåverkan.

1 tanke kring ”OM SmartFoot

  1. vorbelutrioperbir

    I just couldn’t depart your web site prior to suggesting that I extremely enjoyed the standard info a person supply in your visitors? Is going to be again frequently to check out new posts.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *